12/9/11

en åsikt.

Γεια σας!
Όπως ίσως θα έχετε παρατηρήσει έχω αλλάξει την παραπάνω εικόνα. Τι νομίζετε; Σας αρέσει; :)

Ήθελα να αλλάξω. Δεν ήθελα μια καλοκαιρινή φοτο με
θάλασσα, μπικίνι, και παγοτό (ναι, καταλαβαίνετε). Έτσι διάλεξα μια εικόνα το τέλος του καλοκαιριού με ζεστά χρώματα, όπου το ηλιοβασίλεμα είναι στο επίκεντρο.

---------------------------------------

Θα ήθελα να τονίσω λίγο τη γνώμη μου για το τι όλοι, τουλάχιστον για όλα τα τα μέσα ενημέρωσης, μίλησαν για το χθες. Για τι έγινε πριν από 10 χρόνια. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες - World Trade Center. Σε περίπτωση που μεταξύ 2700-3000 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους.


Θα ήθελα καταρχάς να καταστεί σαφές σε όλους ότι δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε άμαχοι θα πεθάνουν εξαιτίας του άλλων ανθρώπων απελπισμένοι για πρώτες ύλες ή για εκδίκηση. Ότι οι πολίτες αναμιγνύονται με την πολιτική και το διορισμό του κινδύνου δεν είναι σωστό! Είναι κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Έτσι, πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως πολλοί περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει στις χώρες γύρω και στη Μέση Ανατολή.


Όπως γνωρίζουμε, οι ΗΠΑ είναι μια υπερδύναμη και είναι σε μεγάλο βαθμό μπλέκομένει σε όλες τις πολιτικές συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο. Και με αυτόν τον τρόπο, το μόνο πράγμα που τα μέσα ενημέρωσης μίλησαν για τον τρόπο την τρομοκρατική επίθεση μπόρεσε να συμβεί, ότι ειναι ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός στη σύγχρονη εποχή.
Ναι εντάξει, συμφωνώ ότι είναι μια μεγάλη υπόθεση. Αλλά κανείς δεν αναφέρει όλες τις στρατιωτικές κακή όσο οι ΗΠΑ έχουν κάνει στο «σύγχρονη εποχή».


Όχι, δεν ξέρω. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι οι ΗΠΑ είναι «ειρηνική» και ότι είναι μονο κρίμα για αυτούς. Αλλά είναι καλό ότι υπάρχει μια ανάμνηση του τι συνέβη - 11/9 2001 - αλλά δεν θα πρέπει επίσης να υπάρχει μια ανάμνηση ή Ημέρα Μνήμης για όλους τους άλλους ανθρώπους που έχουν πεθάνει; Ή θα πρέπει πρώτα να γίνει μια μεγάλη τρομοκρατική επίθεση;
Λέω... δεν ξέρω. Τι λέτε;


---------------------------------------

Τι μεγάλο μήνυμα έγραψα σήμερα (χρησιμοποίησα λίγο το tanslate.google).
Δεν βαρεθήκατε ε;
Ελπίζω να μην έχετε ενοχληθεί πάρα πολύ με τη γνώμη μου. Παρακαλώ σχολιάστε και εσέις την γνώμη σας :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου